Huora tarjoaa ennakkomaistiaisen ensi viikolla ilmestyvältä albumilta: Kuuntele ”Oispa kaljaa” -kappale

Huora -promokuva 2018 -kuva: Pekka Nurmi

Tamperelainen punkrock-yhtye Huora julkaisi uuden singlen nimeltä ”Oispa kaljaa”, joka on mukana marraskuun 2. päivä ilmestyvällä ”Kosto elää!” -albumilla. Bändi päätti tarjota ennakkomaistiaisen singlen muodossa nostaakseen juhlaviikon tunnelmaa. Railakas kappale on syntynyt sydänsuruista, ja sen taustasta Huoran laulaja Anni Lötjönen kertoo seuraavasti:

”’Oispa Kaljaa!’ voisi olla Huoran ensimmäinen rakkauslaulu, jos olisin ollut rakastunut henkilöön, josta teksti alkoi syntyä. En ollut mutta silti jätetyksi tuleminen vitutti! Suhteiden päätyttyä olen enemmän tai vähemmän raikkaasti alkanut törpötellä. Varsinkin, jos itse olen jättänyt, eli teksti käsittelee eroja.”

Ensi viikolla ilmestyvä ”Kosto elää!” -levy on äänitetty Huoran luottomiehen Matti Lötjösen johdolla Vaajakosken Electric Foxilla sekä Indigo Sick -studiolla Tampereen Nekalassa. Levyn julkaisee Stupido Records. Levyltä julkaistut singlet ”Puukottaja”, ”Kaikki kaatuu” sekä ”Huhtasaareen” ovat saaneet ilahtuneen vastaanoton niin median kuin myös yhtyeen fanien keskuudessa. Biisejä on kuultu muun muassa Radio Rockilla ja YleX:llä.

Huoran ensi viikolla käynnistyvän julkkarikiertueen aikataulu:

2.11. HELSINKI, Nosturi
3.11. HYVINKÄÄ, Medicin Man
9.11. KOUVOLA, Bar Q
16.11. RAUMA, Brummi
17.11. LAPPEENRANTA, Totem
23.11. HÄMEENLINNA, Suistoklubi
24.11. KUOPIO, Henry’s Pub
30.11. OULU, 45 Special
1.12. KAJAANI, Kulma
5.12. IISALMI, Graceville
7.12. KARKKILA, Pikkupässi
8.12. JYVÄSKYLÄ, Musta kynnys
14.12. PORI, Monttu
15.12. TAMPERE, Klubi

Kommentoi julkaisua