Hybrid Childreniltä luvassa tuoretta musiikkia 11 vuoden levytystauon jälkeen

Suomalainen rockveteraani Hybrid Children on palaamassa julkaisukantaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009 ”Fight As One” -albumin. Toukokuun 20. päivä julkaistava ”Where Pub Roses Grow” -pitkäsoitto on yhtyeen mukaan tuttua ”Hybärisoundia”, mutta sävyltään musiikki on kokenut hienoisen muutoksen viime levyyn nähden. Levytystauon yllättävän pitkästä venähtämisestä yhtyeen laulaja Jasse Salonen kertoo näin:

”Edellinen levy ’Fight As One’ oli mielestämme niin onnistunut, että siihen ei oikeastaan ollut mitään lisättävää. Turha lähteä tekemään väkisin uutta, jos edellinen käyntikortti on vielä validi.”

Albumin nimi, ”Where Pub Roses Grow”, on viittaus menneeseen: yhtyeen 20 vuotta sitten tekemän kappaleen ”Hang Us Higher” lyriikoissa lauletaan ”Went to the cold shores where pub roses grow. Got too much done got too close down too low.” Kappale löytyy myös albumin C-kasettiversiolta. Albumilta saatiin aiemmin keväällä esimakua ”Gimme Some Blackout” -kappaleen ja musiikkivideon verran. Erno Hankian ohjaaman ja kuvaaman, upeita Helsingin yöllisiä maisemia esittelevän videon voit katsoa alta.

Kappalelista:

A-puoli:
1. Gimme Some Blackout
2. Dee Dee’s Always Home
3. Love, Suffer & Forget
4. The Farewell Day
5. Hole-headed Duke
6. Dance Me To the End of the World
B-puoli:
1. Sick Delusion
2. I’ve Just Seen a Face
3. Bullet Catcher
4. Pints Turn To Gallons
5. Armies of the Uanderdog
6. I’ll Be Back…On Some Sunny Day

+ Latauskoodin takana bonusbiisit:
1. Jackhammer Blues
2. Dead Weight

Kommentoi julkaisua