Hyeenapartio Profane Omen tähdittämään Kaaosklubin huhtikuun iltamaa Bar Loosessa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.3.2019

Huhtikuun Kaaosklubi tuo alkavaan kevääseen jägerinkatkuista metallimeininkiä. Klubilla nähdään jälleen kaarti Suomen parhaimmistoa, ja illan päättävä death’n’roll-yhtye Profane Omen ei paljoa esittelyjä kaipaa. Meno tulee olemaan unohtumatonta ja taatun kovaa, kun lauteet lämmittelevät mieleenpainuvia melodioita ja raskaita riffejä tiukasti tykittävä What Awaits Us sekä modernia metallia ja vanhan liiton thrash/death metalia sekoittava Wake Up Frankie.

AIKATAULU:
21.00 Ovet
21.30 What Awaits Us
22.15 Wake Up Frankie
23.00 Profane Omen

Liput 11,50€/12€ + eteispalvelumaksu 3€
Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin pian.
K-18

Profane Omen
Death’n’rollia vaarallisen kovaa veivaava Profane Omen julkaisi viidennen täysipitkänsä ”Ooka” vuonna 2018 ja kiersi levyn tiimoilta Korpiklaanin kanssa Suomea. Nyt PO valtaa Helsingin Kaaosklubin meiningissä, ja keikalla kuullaankin uusinta tuotantoa vanhojen klassikoiden lisäksi. Yhtyeen musiikki yhdistää saumattomasti useita metallin alagenrejä saaden aikaan PO:lle ominaisen soundin, joka toimiikin parhaiten livenä – energisen esiintymisen kera.

Wake Up Frankie
Viisihenkinen Wake up Frankie on perustettu Helsingissä vuonna 2017. Bändi kulkee Stonen, Lamb of Godin ja Panteran jalanjäljissä yhdistäen perinteisen thrash metalin elementtejä 2010-luvun saundiin ja rankat riffit koukuttaviin kertosäkeisiin. Yhtye puski keväällä 2018 ulos kolmen raidan demojulkaisun, joka on jäsenten nuoresta iästä huolimatta vanha kunnon C-kasetti. Bändin ensimmäinen virallinen sinkku ”Damage Control” näki päivänvalon kesäkuussa 2018. Viimeisin tuotos ”White Collar Cxnt” julkaistiin DIY-hengessä lyriikkavideoineen joulukuussa 2018, ja se on esimakua yhtyeen tulevalta ensimmäiseltä EP:ltä, joka on tarkoitus julkaista kesään mennessä.

What Awaits Us
Hämeenlinnalaislähtöinen What Awaits Us on viiden musiikilleen omistautuneen ystävän luomus, joka yhdistelee musiikissaan armottomia riffejä ja mieleenpainuvia melodioita. Suomea ja Baltiaa kiertänyt modernin metallin tiimi esiintyy itsevarmasti ja voimakkaalla asenteella vetäen yleisön mukaansa – omalle periaatteelleen uskollisena keikoista kaiken irti ottaen.

Facebook: https://www.facebook.com/events/243152083235249/

Kaaosklubilla mukana:
Loose Mind Productions
Kaaoszine
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy

Kaaosklubi
Bar Loose
Annankatu 21, Helsinki

Luetuimmat

Uusimmat