Lost Society_ Lutakon Lippa

Hymyjen aika Lutakon Lipalla. Katso kuvat Lost Societyn keikalta!

Kirjoittanut Olga Järvenpää - 14.6.2021

Voitteko uskoa, että odotus on ohi ja keikkoja on taas mahdollista järjestää? Me kaikki olemme haaveilleet niin kauan, että keikat palaavat elämäämme, joten ei ollut yllättävää, että rajoitettu määrä lippuja Lost Societyn keikalle oli myyty nopeasti. Onneksi lisärajoituksia poistettiin myöhemmin ja myyntiin saatiin vielä enemmän lippuja, jotka myytiin taas nopeasti loppuun.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Lavalle palaaminen ja esiintyminen yleisön edessä tuntui Lost Societystä ehkä varmasti jännittävältä todella pitkän tauon jälkeen. Sitä paitsi bändin uusin levy ”No Absolution” julkaistiin vuoden 2020 talvella. Nyt Lutakon Lipalla albumi soitettiin yleisölle ensimmäisen kerran. Tietysti vanhojakin hittejä kuultiin, fanit lauloivat kappaleita mukana, tanssivat ja moshasivatkin.

Perjantai-iltana Jyväskylässä koettiin musiikin juhlaa, jossa kaikki paikalle tulleet ja ilman keikkoja eläneet ihmiset saivat vihdoinkin mahdollisuuden tulla keikalle ja päästä tällä tavoin takaisin normaaliin elämään. Yleisö ja muusikot elivät hetkessä mukana ja se tuntui fantastiselta!

Kuvat illasta ovat katsottavissa alta:

 

 

Luetuimmat

Uusimmat