Hyvästi, Tampere – HIM viimeistä kertaa Pakkahuoneella

HIMiin on tullut törmättyä livenä vuosien saatossa useammankin kerran ja orkesterilta on tullut nähtyä hyvin vaihtelevaa keikkakuntoa. Aina vuoden 2003 loistavasta Senssin keikasta vuoden 2013 mahalaskuun Tavastialla.

”Bang and Whimper” tourilta allekirjoittanut kävi ensin tsekkaamassa Helsingin jäähallissa pidetyn Suomen rundin avauskeikan, joka meni kaikessa välinpitämättömyydessään kategoriaan ”pari biisiä ja äkkiä vittuun”. Tämän vuoksi tälle toiselle keikalle odotukset ei ihan kauhean korkealle kohonneet.

Vaan kuinka ollakaan, Tampereella lavalle nousi hyvinkin paljon pirteämpi ja eloisampi bändi kuin mitä stadissa aikaisemmin samalla viikolla. Bändi soitti hyvällä sykkeellä, ja myös Villen laulu oli huomattavasti paremmassa iskussa kuin aikaisemmin. Jopa innostui keikan aikana liikkumaan lavalla normaalia enemmän. Eikä edes setin toisessa biisissä levähtänyt spare mikki haitannut sen suuremmin bändin fiilistä, vaan keikkaa jatkettiin lennosta uuden mikin voimalla.

Kaiken kaikkiaan viimeisestä näkemästäni keikasta jäi enemmän kun hyvä fiilis, ja bändin voi laskea vehreämpien niittyjen ääreen hyvillä mielin.

Kommentoi julkaisua