I Am Your God julkaisee seuraavan albuminsa Out of Line Musicin kautta: uusi kappale ”In Those Times” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.8.2020

Rovaniemeläinen I Am Your God on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen saksalaisen Out of Line Musicin kanssa. Yhtye julkaisee debyyttialbuminsa levy-yhtiön kautta vielä tämän vuoden aikana, ja tähtäimessä seuraavalle vuodelle ovat maailman tilanteen salliessa keikkalavat niin kotimaassa kuin muuallakin Euroopassa. Yhtye on nyt julkaissut tulevalta albumiltaan ensimmäisenä biisin nimeltä ”In Those Times”, ja voit katsoa kappaleesta julkaistun videon tästä:

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Yhtye tiedottaa sopimuksesta sosiaalisen median kanavissaan:

”With full hearts, we are stoked to announce that I Am Your God has signed a worldwide record deal with Out of Line Music. This feels exactly the right thing to do, and it’s fascinating to see how our debut album is getting the perfect finishing and outcome in our co-operation. We know that Out of Line will spread the flame we have torched in the short but promising beginning of our career.”

Bändin oli tarkoitus julkaista debyyttialbuminsa omakustanteena, mutta tällaisen mahdollisuuden tullen he luonnollisesti muokkasivat suunnitelmiaan. Yhtyeen vokalisti Julius Vetämäjärvi kommentoi tilanteesta seuraavaa:

”Kun tällainen pieni levytyssopimuksen muotoinen mutka tuli matkaan, niin otimme totta kai happea ja päätimme saattaa homman maaliin niin hyvin kuin mahdollista. Tämä on ehdottomasti tähänastisen uramme suurin askel, ja kun palaset loksahtivat levy-yhtiön kanssa mallikkaasti kohdalleen, niin mikäs siinä nimiä paperiin raapustellessa. Debyyttilevyn ulostulohan tämän diilin vuoksi hieman lykkääntyi, mutta lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä, joten se ei haittaa yhtään. Levynjulkaisua odotellessa!”