Ian Gillanin mukaan Ritchie Blackmoren paluu bändiin olisi epäkunnioittavaa yhtyeen nykyistä kokoonpanoa kohtaan: ”Hän on kuin ex-vaimo”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.11.2022

Rock-legenda Deep Purplen riveissä vuosina 1968-1975 ja 1984–1993 soittanut Ritchie Blackmore on edelleen fanien mielessä ja moni haaveilee siitä, että hän palaisi takaisin bändin riveihin.

Yhtye itse ei kuitenkaan ole kovin suopea ajatukselle, ja nyt yhtyeen solisti Ian Gillan kertookin tuoreessa Rock FM:n haastattelussa, että päätös ei olisi kovin kunnioittavaa yhtyeen nykyistä kokoonpanoa kohtaan.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

”Mielestäni ajatus jostain isosta yhteenpaluusta tai jostain sellaisesta olisi äärimmäisen epäkunnioittavaa elossa olevaa, hengittävää Deep Purplea kohtaan. Se olisi aivan kamalaa. Tunnelma olisi todella huono ja koko touhu olisi teennäistä. Siinä ei olisi kyse mistään muusta kuin rahasta, koska siinä ei ole mukana yhtään rakkautta”, Gillan kertoo ja jatkaa:

”Voisin puhua asiasta pitkään, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna vastaus on ei. Hän on kuin ex-vaimo, emmekä me halua enää koskaan palata yhteen.”