Iced Earthin laulaja julkaisi sosiaaliseen mediaan sydämen ja hashtagin ”#love” kommenttinaan faneille viimeaikaisten tapahtumien johdosta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.1.2021

Yhdysvaltalaisen heavy metal -yhtye Iced Earthin kitaristi Jon Schaffer onnistuttiin tunnistamaan valokuvista, joita otettiin Yhdysvaltojen kongressitaloon tunkeutuneista protestoijista. Uutinen levisi musiikkimaailmassa nopeasti, ja pian Washingtonin poliisi etsintäkuullutti Schafferin muiden kongressitalon sisälle tunkeutuneiden joukossa. Schafferin kuva löytyy osana etsintäkuulutettuja.

Nyt Iced Earthin laulaja Stu Block on kommentoinut hienovaraisesti viimeaikaisia tapahtumia faneille, jotka ovat sosiaalisessa mediassa esittäneet erilaisia kysymyksiä . Block on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan sydämestä, jonka saatteeksi hän kirjoitti hashtagin ”#love” sekä ”nuff said” eli suomeksi ”tarpeeksi sanottu”.

Bändin virallisella tilillä ei ole julkaistu aiheeseen liittyviä postauksia, joten Blockin ja yhtyeen muiden jäsenten mielipide tapahtuneista on toistaiseksi hämärän peitossa. Block itse on kirjoittanut kommenttiketjuissa, että välttelee poliittisten asioiden kommentoimista ja pitää ne omana tietonaan.

https://www.instagram.com/p/CJuaXdqJ1F1/?utm_source=ig_embed