Igor Cavalera kertoo suhtautumisestaan Sepulturan alkupään tuotantoon: ”Olen hyvin ylpeä siitä, että nuo levyt ovat edelleen merkityksellisiä monille ihmisille”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 26.4.2022

Brasilialainen metallijätti Sepultura on julkaissut uransa aikana monia klassikkoalbumeita. Yhtyeessä sen kultakausina soittaneet Igor ja Max Cavalera aikovat esittää Yhdysvalloissa kiertueella joukon valittuja paloja albumeilta ”Beneath the Remains” ja ”Arise”.

Nyt tuoreessa Ghost Cultin haastattelussa Igor kerto hieman suhtautumisestaan kyseisiin albumeihin:

”Olen hyvin ylpeä siitä, että nuo levyt ovat edelleen merkityksellisiä monille ihmisille, myös itselleni. Pidän todella paljon noista levyistä, ja niiden soittaminen livenä on todella mukavaa, koska nautin todella paljon musiikin soittamisesta veljeni kanssa: nautin todella siitä yhteydestä, joka meillä on, siitä kemiasta, joka meillä on soittaessamme livenä. Ja se, että minulla on mahdollisuus tehdä tämä, on minulle hyvin erityistä, ja arvostan sitä todella paljon. Tiedän, että on paljon veljiä, jotka eivät ole enää edes täällä, kuten Abbottin veljekset Panterasta, ja Eddie Van Halen on poissa – nyt on vain Alex – joten se, että minulla on veljeni, jonka kanssa voin yhä tehdä asioita [yhdessä], tuntuu hyvin onnekkaalta, että voin yhä mennä soittamaan hänen kanssaan.”