Ikinä-yhtyeestä tutut sisarukset coveroivat Stam1naa – Kuuntele livenä laulettu ”Gaian Lapsi” täältä

Kirjoittanut Konsta Hietaniemi - 24.2.2021

Ikinä-yhtyessä vaikuttavat sisarukset Santeri ja Tuuli Paju julkaisivat Youtubessa coverin Stam1nanGaian Lapsi” -kappaleesta. Pajut-nimellä operoiva duo kommentoi vetoa seuraavasti:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Kyseessä on toinen livenä taltioimamme laulucoveri, ja tälläkin kertaa päädyimme hyisiin kuvausoloihin haastamaan itsemme kauniin kappaleen äärellä. ’Gaian Lapsessa’ meitä puhuttelevat sanat kaipuusta pinnan alle, luonnonläheisyyteen. Tunnelmassa on läsnä myös haikea kuolemankaipuu, mutta lopun ’Olen edelleen täällä’ resonoi silti tärkeänä loppukaneettina kokonaisuudelle. Stam1nan pojat julkaisevat tänä perjantaina uuden levynsä, ja meidän oli pakko saada tämä coveri pihalle juuri ennen sitä!”

Video on osa toisen laulajan henkilökohtaista tervehtymispyrkimystä ja niin sanottua syöpäseikkailua. Santerin viime vuoden lokakuussa saama lymfooma-diagnoosi sytytti todellisen intohimon ja itsensä kehittämisen liekin molemmissa sisaruksissa, ja tällä palolla duo jatkaa luomistaan nyt sekä tulevaisuudessa.