Ikinän basisti Lauri Hämäläinen astuu sivuun yhtyeen riveistä: ”Nyt on aika kääntää sivua”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.1.2020

Nosteessa oleva kotimainen metalliyhtye Ikinä ilmoittaa sosiaalisessa mediassa, että bändin basisti Lauri Hämäläinen astuu sivuun yhtyeen toiminnasta. Bändi jatkaa basistinsa eroamisesta huolimatta normaalisti musiikin parissa.

”Haikein mielin käännetään uusi sivu bändin tarinassa. Kiitos kaikesta, opeista, ohjauksesta, biiseistä ja yhteisestä matkasta basisti, tuottaja Lauri Hämäläinen. Oot ollut yksi merkittävimmistä jutuista, mitä Ikinälle on tapahtunut!” kirjoittaa bändi sosiaalisessa mediassa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Hämäläisen viesti bändille ja sen faneille kuuluu seuraavasti:

”On aika osaltani kiittää muuta bändiä kaikesta vuosien varrella yhdessä koetusta, ja siirtyä uusiin haasteisiin tietysti haikein, mutta innostunein mielin. Kuusi vuotta, kaksi pitkäsoittoa ja useita sinkkuja Ikinän tuottajana, miksaajana ja bändin jäsenenä on ollut iso etuoikeus, mutta myös suuri vastuu. Nyt on aika kääntää sivua, ja olemmekin yhdessä päättäneet, etten jatka enää Ikinän tuotantovastuussa, enkä näin ollen myöskään bändissä. Ikinä jatkaa vahvana eteenpäin, ja toivon sille parasta menestystä tulevaisuuteen! Suurin kiitos kuuluu teille kaikille kuuntelijoille, jotka olette olleet tärkeänä osana tätä matkaa. Nähdään!”

Ikinän tuore albumi ”Milleniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen” julkaistiin vuonna 2019.