Ikirouta promoaa uutta biisiään jääraapoilla

on todellinen koronavauva, keväällä keikkansa menettäneiden muusikoiden luomus, joka ensijulkaisusta lähtien alkoi kerätä yleisöä Spotifyssa. Ikirouta soittaa iskelmämetallia suoraan Kainuun korpimaisemista, eikä ole heittänyt vallitsevan tilanteen vuoksi vielä yhtäkään keikkaa, vaan kasvanut pelkästään Spotifyn ja Youtuben avulla. Bändi on julkaissut seitsemän singleä, joista kuusi on päässyt Spotifyn Suomirock Tänään tai Metallia Suomesta -listoille. Bändin viimeisin tekele, KirkanLeijat”-coverversio noteerattiin useissa medioissa ja oli hetken Suomen 50 viraalisinta -listalla. Olette saattaneet bongata Ikiroudan Radio SuomiRockin verkkosivuilta, Ylen uutisista, Soundista, Voice.fi:stä tai muista musiikkialan julkaisuista. Ikirouta säveltää ja sanoittaa biisinsä itse, aputuottajana ja miksaajana toimii Turmion Kätilöistäkin tuttu Janne Tolsa.

Ikiroudan biisejä on striimattu Spotifyssä yli 150 000 kertaa.

15.1.2021 julkaistu ”Nyt ja aina” on todellinen rockballadi, jossa laulaja Jorin monialainen ääni ja persoonallinen soundi pääsee oikeuksiinsa. Biisi pääsi heti Spotifyn New Music Friday -listalle.

Bändi päätti promota uutta biisiään hieman poikkeuksellisella tavalla ja teetätti jääraappoja omalla logollaan kesken pahimman lumi-infernon ja pakkaskauden.

”Julkaisimme niin sydäntälämmittävän rockballadin, että sen pitäisi jo itsessään sulattaa jäät auton lasista. Jos kuitenkin autosi lasit ovat routineet ikiroutaiseen kestojäähän eikä rakkauden voima riitä niitä sulattamaan, niin tässä teille Ikirouta-jäärapa avuksi”, sanaili bändi saatekirjeessään faneille ja medioille. Bändin Facebookissa julkaisema video aiheesta onkin herättänyt ihastusta faneissa.

Ikirouta heittää striimikeikan uuden striimauspalveluita tuottavan Streamonline.fi -sivuston kautta 22.1. klo 20. Striimi kuvataan usealla kameralla, ja keikan yhteistyökumppaneina on muun muassa Kajaani Dance, joten luvassa on laadukkaan suomimetallin lisäksi myös tanssia.

Kommentoi julkaisua