Ilo, nautinto ja värit katoavat: External julkaisi musiikkivideon ”Anhedonia”-singlestään

Pirkanmaalainen, eklektistä modernia metallia soittava External julkaisi musiikkivideon ”Anhedonia”-kappaleestaan. Single on ensimmäinen julkaisu kitaristi Roger Lunbergin kanssa, ja sen pääasiallisesta sävellyksestä vastaa bändin basisti Samuel Järvinen.

External kertoo kappaleestaan:

”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme jakaa tämän kappaleen. ’Anhedonian’ valitsimme singleksi siksi, koska kappaleessa tulee tasapainoisesti esille nykyisen soundimme eri elementtejä – groovea, raskautta, pehmeyttä, koukeroisuutta ja tarttuvuutta. Sanoitusten puolesta kappale käsittelee värien haihtumista elämästä ja kyvyttömyyttä kokea iloa tai nautintoa. Kaiken keskellä kertosäe kuitenkin kehottaa jatkamaan taistelua ja olemaan luovuttamatta.”

”Meille oli valtava kunnia työskennellä biisin miksausvaiheessa yhden musiikillisista vaikuttajistamme, VOLA-yhtyeen Asger Mygindin kanssa. Valtavat kiitokset kuuluvat hänelle sekä Tuomas Ikoselle, Samu Oittiselle ja kaikille lahjakkaille ihmisille, jotka ovat olleet mukana tuotannossa, niin kuin myös perheillemme ja ystävillemme jatkuvasta tuesta ja kannustuksesta.”

Katso tuore musiikkivideo tästä:

Kommentoi julkaisua