Ilosaarirockin ohjelma valmis

Kirjoittanut Teemu Hakala - 24.5.2011

Tämän kesän Ilosaarirockin ohjelma on nyt valmis. Viimeiset soittopaikat täyttävät brittiläinen ska- ja pop-legenda Madness, joka esiintyy päälavalla sunnuntaina 17.7. Viimeisiin kiinnityksiin kuuluu myös neo-soulin ihmemies Cody ChesnuTT, joka esiintyy rentolavalla sunnuntaina. Juhlavuoden Ilosaarirockia tähdittää näin yhteensä 48 esiintyjää.

Rentolavan liepeillä soi tänäkin kesänä Tunnelmissa-reggaedisko, kenties kovimmalla kattauksella ikinä. Reggaedisko tanssittaa aina vuoroittain Rentolavan kanssa ja tunnelma vaihtelee lempeänkeinuvista rocksteady-rytmeistä nopeatahtiseen dancehall-paukutukseen biisivalintojen liikkuessa luontevasti reggaen kulmakivibiisien ja tuoreimpien hittien välillä. Tänä kesänä kuumasta tunnelmasta huolehtivat Jere Dangerous, Komposti Sound, Kuuma Sound, Miami Mika, Pouta Sound ja Selecta Andor. Tervetuloa tanssimaan!

Alue- ja klubiohjelman aikatauluineen ja artistiesittelyineen löydät Ilosaarirockin verkkosivuilta.

Ravintola Kerubissa järjestetään Rokkiviikonloppuna klubit lauantaina ja sunnuntaina. Klubien ohjelmaan saattaa olla vielä tulossa lisäyksiä ja yllätyksiä, mutta tällä hetkellä kattaus näyttää tältä:

La 16.7.: Jare & VillGalle, Tavastian Lauantaidisko, Club Kasettiasema
Su 17.7.: The Capital Beat, The Irrationals, Club Kasettiasema

Liput Kerubin klubeille kustantaa ainoastaan 6 euroa plus narikan, ennakkoliput ovat myynnissä Kerubin verkkosivuilla www.kerubi.fi sekä Joensuussa levykauppa Levy-Eskoilla. Huom! Kerubin klubeille ikäraja on 18 vuotta.