Ilosaarirockin ohjelma valmis

Kirjoittanut Teemu Hakala - 6.4.2010

Näiden viimeisten artistien myötä on kesän 2010 Ilosaarirockin ohjelma valmis. Kuusi viimeistä artistia ovat ensimmäisen keikkansa ikinä tekevä Pariisin Kevät, neljännesvuosisataista olemassaoloaan juhliva Kumikameli, Olavi Uusivirta, Absoluuttinen Nollapiste, Vuokko Hovatta ja joensuulainen Mullets n’ Bullets. Uimarannalla soi tänäkin kesänä Rentolavan kupeessa Tunnelmissa-reggaedisko, jossa festivaalikansaa viihdyttävät Suomen kovimmat tiskijukat vierailevien mikkimiehien kera.

Perjantain Töminä räyhätään Kolmosteltassa ja lauteille nousevat Death With A Dagger, Aortaorta, Civil Abuse, Kyre & Duunarit, Kieltolaki, The Dwyers, Lighthouse Project, Kvoteringen (SWE) ja illan päättävä Wasted.

Lippujen ennakkomyynti alkaa tänään tiistaina 6.4. ja lipun hinta on 75 euroa. Myynnissä on kaikkiaan 21 000 kappaletta kahden päivän festivaalilippuja ja 10 000 klubien pääsylippua. Pääsylippujen myynnin lisäksi saatavilla ovat myös jo Ilosaarirockin leirintäalueiden majoituspaikat festivaalin verkkosivuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat