Immolation julkaisee uuden albumin helmikuussa: kuuntele levyn ensimmäinen single ”Apostle” musiikkivideon kera

Kirjoittanut Minttu Harju - 13.12.2021

Yhdysvaltalainen death metal -yhtye Immolation julkaisee uuden ”Acts Of God” -albumin helmikuun 18. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Julkaisu sisältää 15 uutta kappaletta ja sen kansitaiteesta vastaa Eliran Kantor. Immolationin edellinen ”Atonement”-studioalbumi ilmestyi vuonna 2017.

Uutisen kunniaksi bändi tarjoilee kappalemaistiaisena ”Apostle”-singlen musiikkivideon kera. Musiikkivideon on tuottanut, ohjannut ja editoinut bändin kitaristi Robert Vigna.

Immolationin laulaja-basisti Ross Dolan kommentoi:

After 5 long years, we are very excited to finally announce the arrival of our 11th full-length album ’Acts of God’ on February 18th, 2022! This time around, we have 15 tracks of some of the darkest and most haunting Immolation material to date!  For the first single, we chose the song ’Apostle’ because it’s a very dark song that offers the listener all the elements of the Immolation sound. It’s a heavy and explosive track that ebbs and flows from start to finish, with dark and creepy soundscapes and extreme bursts of dark energy that will take the listener on a dark journey that is just a small glimpse of what the album has to offer. Enjoy!

”Acts Of God” -albumin kappalelista:

  1. Abandoned
  2. An Act of God
  3. The Age of No Light
  4. Noose of Thorns
  5. Shed the Light
  6. Blooded
  7. Overtures of the Wicked
  8. Immoral Stain
  9. Incineration Procession
  10. Broken Prey
  11. Derelict of Spirit
  12. When Halos Burn
  13. Let the Darkness In
  14. And the Flames Wept
  15. Apostle