Immolation julkaisi toisen maistiaisen tulevalta albumiltaan – kuuntele uusi single ”The Age of No Light”

Kirjoittanut Satu Haiko - 22.1.2022

New Yorkista lähtöisin oleva death metal-yhtye Immolation julkaisee 11. studioalbuminsa ”Acts Of God”” 18. helmikuuta 2022. Voit tilata levyn ennakkoon täältä.

Eilen yhtye julkaisi tulevalta levyltä toisen singlen nimeltä ”The Age of No Light” musiikkivideon muodossa. Bändin laulaja ja basisti Ross Dolan kertoo kappaleesta:

”We are very excited to unveil the next single ’The Age of No Light’ to all the Immolation maniacs around the globe! This song showcases some of the more extreme elements as well as the darker heavier moments that run throughout this album.  This is an intense and furious track that does not let up once it starts, and I think Bob really did an amazing job in capturing this sonic fury as well as the dark essence of this song visually with this video. We hope everyone enjoys it!!!!”

Ota kappale haltuun tästä:

”Acts Of God” -albumin kappalelista:

  1. Abandoned
  2. An Act of God
  3. The Age of No Light
  4. Noose of Thorns
  5. Shed the Light
  6. Blooded
  7. Overtures of the Wicked
  8. Immoral Stain
  9. Incineration Procession
  10. Broken Prey
  11. Derelict of Spirit
  12. When Halos Burn
  13. Let the Darkness In
  14. And the Flames Wept
  15. Apostle