Incursion – Revolution

Tamperelainen Incursio hyökkää omien sanojensa mukaan ”mainstream-paskaa” vastaan. Jo 2004 ensitahtinsa soittanut orkesteri soittaa black/thrash metallia, joka ei kumminkaan lokeroidu mihinkään tarkasti.

Bändin kolmen biisin uutuusdemo kantaa nimeä ”Revolution”, joskin Incursionin musiikki on likaista ja simppeliä soitantaa, jossa black ja thrash metal yhdistyvät epäpyhällä tavalla. Kappaleissa pääosissa on vokalistin raakkuva ääni, joka on bändin parasta antia. Soitannollisesti kappaleet ovat tasaisia paahtoja, poikkeuksena yksi tunnelmoivampi kappale. Kappeleita vaivaa tietty suunnattomuus: on tunnelmoivaa biisiä, black metal biisiä ja thrash metal biisiä. Ainut yhdistävä tekijä on vokalisti. Jotenkin olo on kuin kuuntelisi useamman vuoden aikana tehtyjen biisien kokoelmaa.

Soundipuolella ollaan harmittavan metsässä, sillä soundit syövät paljon bändin uhosta. Rummut on miksattu todella oudonkuuloisiksi ja soundien takia ne kuulostavat välillä tulevan epätahdissa. Kitarat surisevat taka-alalla turhan voimattomina. Soundeista kaikuu vahvasti ”demomaisuus”, joka oikein tehtynä voisi toimiakin.

4/10

Kappalelista:
01. Revolution
02. Age Of Our Time
03. Hail The Mushroom Cloud

http://www.mikseri.net/artists/?id=118253

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: