Indie-iltamien 30-vuotisjuhlavuosi alkaa maaliskuussa komeasti Turussa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 5.12.2023

Turun Utopiassa nähdään pääsiäisen aikaan muun muassa Pelle Miljoona & Pispala Punks, Radiopuhelimet, Wilma, Salaliitto, Hulda Huima ja Krypta.

Pääsiäinen Turussa on vuonna 2024 kaikkea muuta kuin kärsimystä, kun Utopiassa soi kolmena iltana terävin kotimainen musiikki. Indie-Iltamien juhlavuoden aloittavan Easter Editionin musiikillinen linja on tutun laaja: tarjolla on kotimaista vaihtoehtomusiikkia punkista indierockin kautta puhtaasti helisevään poppiin.

Indie-iltamat Easter 2024 Edition esittelee uusia huippubändejä, kuten Krypta ja Kaksipäinen Koira sekä legendaarisia klassikoita, kuten Wilma, Pelle Miljoona ja Radiopuhelimet.

– Edellinen tapahtuma marraskuussa myytiin jo ennakkoon loppuun, joten valtavirran ulkopuolelta ponnistava musiikkikulttuuri kiinnostaa ihmisiä, Indie-Iltamien taiteellinen johtaja Kimmo Nurminen toteaa.


– Näitä “luokkakokouksia” asiasta kiinnostuneilla ihmisille on ilo järjestää ja saanhan minä itsekin musadiggarina näistä yhä paljon irti. Kolmekymmentä vuotta ei suinkaan riitä Indie-Iltamille, vaan työ tuoreen musiikin puolesta jatkuu, Nurminen lupaa.           

Indie-Iltamat Easter 2024 Edition
28.-30.3.2024
Utopia, Turku

To 28.3.
Pelle Miljoona & Pispala Punks
Sarparanta
Saa Kiljua
Katujen Äänet
Suudelmat

Pe 29.3.
Radiopuhelimet
Krypta
Janne Westerlund
Suosikki
Kärmes

La 30.3.
Wilma
Hulda Huima
Salaliitto
Kaksipäinen Koira
Musta Hanhi

Liput:
1 päivä 29 E
3 päivää 69 E
Ennakko: https://utopiaclub.fi/tapahtumat/indie-iltamat-easter-2024-edition
(Alkaen to 7.12.2023 klo 10)

Luetuimmat

Uusimmat