Infected Mushroom joulukuussa Suomeen

Pian kahdeksannen studioalbuminsa julkaiseva pitkän linjan elektrorock-bändi palaa esiintymään Suomeen.  Yhtye nähdään Helsingin The Circuksessa perjantaina 16. joulukuuta. Keikan lipunmyynti alkaa torstaina 22. syyskuuta Tiketissä.

Los Angelesilainen Infected Mushroom on yksi menestyneimmistä konemusiikkia ja rockia yhdistelevistä bändeistä. Amit Duvedevanin ja Erez Eisenin 90-luvulla perustama yhtye on toiminut suunnannäyttäjänä psykedeelishenkisen elektronisen musiikin saralla. Nykyisin viisihenkisenä operoiva IM on rikkonut viime vuosina musiikillisia rajoja entisestäänkin. Viimeisimmällä albumilla kuullaan mm. Jane’s Addictionin ja Kornin nokkamiehiä.

Infected Mushroom tunnetaan erityisesti ilmiömäisistä live-keikoistaan, joiden kautta bändi on vuosien mittaan kerännyt poikkeuksellisen suuren kannattajakunnan myös elektronisen musiikin ulkopuolelta. Bändin keikkavauhti on ollut hurja ja kysyntä näyttää vain kasvavan. Lähes poikkeuksetta maailmalla loppuunmyytyjä saleja vetävän bändin kaikki aiemmat Suomen keikat aina Suvilahdesta The Circukseen ovat olleet loppuunmyytyjä.

Kuten aiemmillakin Suomen keikoilla, joulukuun keikan ympärille rakennetaan kahdeksan tunnin konemusiikkikonsertti ja audiovisuaalinen klubikokemus kolmella lavalla mukanaan yli parikymmentä kotimaista elektro- drum&bass-, techno- ja dubstep-artistia mm. Texas Faggot live, Eliot Ness, Vanity Beach dj:t, Johnny Lee Michaels, Nebula Meltdown live, Joelle Reefer, Muffler, Indigo, Aegonox sekä vj’tä ja tanssiperformaatioita.

KEIKKA:
Infected Mushroom live in concert (USA)
Pe 16.12.2011 Helsinki,
Ovet klo 20-04, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin to 22.9.2011 klo 9
Earlybird (ainoastaan 22.9.): 26 euroa + mahd. toimituskulut
Normaali (23.9. alkaen): 29 euroa + mahd. toimituskulut
Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua