Kuva: Niko Sihvonen

Infected Rain julkaisee live-albumin ”The Devil’s Dozen”: taltiointi ”The Earth Mantra” -kappaleesta kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.3.2023

Moldovalainen metalliyhtye Infected Rain aikoo julkaista uuden live-albumin ”The Devil’s Dozen” 14. huhtikuuta Napalm Recordsin kautta. Kyseinen konsertti striimattiin alun perin marraskuussa 2021. Julkaisun settilista:

01 – “Intro”
02 – “Pendulum”
03 – “Mold”
04 – “Endless Stairs”
05 – “Black Gold”
06 – “Serendipity”
07 – “Dead Mannequin”
08 – “Passerby”
09 – “Lure”
10 – “Storm”
11 – “Stop Waiting”
12 – “Dancing Alone”
13 – “Me Against You”
14 – “Enslaved By A Dream”
15 – “Judgmental Trap”
16 – “Freaky Carnival”
17 – “Fool The Gravity”
18 – “Orphan Soul”
19 – “Peculiar Kind Of Sanity”
20 – “The Earth Mantra”
21 – “Sweet, Sweet Lies”
22 – “Taphephobia”

Levyltä on nyt julkaistu maistiaisena taltiointi kappaleesta ”Storm”, josta laulaja Lena Scissorhands kertoo seuraavaa:

”Storm is a song that holds a very special place in my heart, and I’m thrilled to share a live version of it with you. This performance was an unforgettable moment for me, as it was the first time I had ever played the song live. I poured my heart and soul into this rendition, and I can’t wait for everyone to hear it. This release is a preview of what’s to come on the upcoming Blu-ray live show, and I’m excited to take our fans on this journey with us.”

Voit katsoa esityksen tästä: