Infected Rain julkaisee seuraavan ”Ecdysis”-albuminsa tammikuussa: levyn ensimmäinen single ”Postmortem Pt. 1” ulkona

Photo credit: Victoria Wonka

Moldovalainen metalliyhtye Infected Rain on julkaisemassa seuraavan, ”Ecdysis”-nimisen albuminsa tammikuun 7. päivä Napalm Recordsin kautta. Yhtyeen tulevalta albumilta on nyt julkaistu ensimmäisenä singlenä kappale nimeltä ”Postmortem Pt. 1”, josta yhtyeen laulaja Lena Scissorhands kertoo seuraavaa:

”’Postmortem’ is about the constant search. The never happy, never content… Blind to the real treasures of life, we constantly want more and more…”

Bändin tulevan albumin on tuottanut Valentin Voluta, ja Lena Scissorhands avaa albumin teemaa seuraavasti:

“While the whole world was in a deep depression, ‘Ecdysis‘ was slowly but surely maturing. The time in isolation away from all our plans and goals, away from loved ones and the stage, brought out something so new and different in us. A new chapter starts with this album, a chapter of raw emotions and complete commitment.”

Kappaleesta on julkaistu samalla myös virallinen musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä:

01. Postmortem Pt. 1
02. Fighter
03. Longing
04. Goodbye
05. The Realm of Chaos (feat. Heidi Shepherd of Butcher Babies)
06. Everlasting Lethargy
07. These Walls
08. Showers
09. November
10. Never the Same
11. Nine, Ten
12. Postmortem Pt. 2