Inglorious -yhtyeeltä upeaa uutta tulkintaa ”Glory Days”-kappaleen musiikkivideon muodossa

Upeaäänisen Nathan Jamesin luotsaama, vuonna 2014 perustettu 70-luvun rock-ikoneista vaikutteita saanut hard rock -yhtye Inglorious on julkaissut musiikkivideon kappaleestaan ”Glory Days. Kyseinen kappale löytyy tammikuussa ilmestyneeltä, bändin kolmannelta albumilta ”Ride To Nowhere”, josta bändin laulaja on kertonut seuraavaa:

”This album is different in many ways. The songs came about very quickly. As with all our songs we start with a riff, and this time having new guitarist Drew added a new and heavier feel to a couple of songs. We wrote the basics mostly together all in one room on acoustic guitars and then I went away and crafted the stories I wanted to tell. For me this album is very personal. I am for the first time writing about a lot of my feelings, relationships and losses…”


”Ride To Nowhere” -studioalbumin kappaleet:

1. Where Are You Now?
2. Freak Show
3. Never Alone
4. Tomorrow
5. Queen
6. Liar
7. Time To Go
8. I Don’t Know
9. While She Sleeps
10. Ride To Nowhere
11. Glory Days

Yhtyeen uusi kokoonpano:

Nathan James – laulu, Danny Dela Cruz – kitara, Dan Stevens – kitara, Vinnie Colla – basso, Phil Beaver – rummut

Kommentoi julkaisua