Inkvisitor julkaisi toisen täyspitkänsä – Albumi on neo-noir thrash mysteeri

Inkvisitorin tuore toinen täyspitkä on konseptialbumi, joka seuraa okkultismin sävyttämää neo-noir -murhamysteeriä. Levy tehtiin Suomen eturivin tuottajien kanssa. Äänityksen hoiti Electric Fox Studiosin Tuomas Kokko (Ghost Brigade,Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Sotajumala) ja miksauksen loihti Sonic Pump Studiosin Nino Laurenne (Amorphis, Lost Society, Battle Beast, Lordi, jne.).

”Dark Arts of Sanguine Rituals ei ole perinteinen thrash metal -levy. Ensinnäkin siinä missä muut genressä kirjoittavat lähinnä pizzasta, kaljasta ja ydinsodista, niin meidän levyllä luovitaan paljon syvemmällä. Levyn jokainen biisi on kuin luku kirjasta. Tarinan kautta pohdimme muun muassa hyvän ja pahan vastakkainasettelua, nykyistä yhteiskuntaa ja uskontoja sekä filosofista ajattelua tuonpuoleisesta. Levyn soundit ja soitto eivät myöskään ole mallia perus. Tehtiin ammattilaisten kanssa levy, joka kestää vertailua minkä tahansa muun nykyaikaisen hevikiekon kanssa.”

Inkvisitor on vuonna 2012 perustettu thrash metal -bändi Jyväskylästä. Bändi on aiemmin julkaissut EP ”Delirious Talesin” (2014) ja debyytti ”Doctrine of Damnationin” (2015). Sittemmin bändi kävi läpi sarjan miehistönvaihdoksia, jotka selätettyään siirtyi heti nauhoittamaan toista täyspitkäänsä ”Dark Arts of Sanguine Ritualsia”. Levy näki päivänvalon tänään 20. huhtikuuta.

Levy on saatavilla sekä digitaalisesti että CD:llä. CD-version ostaneet saavat 12-sivuisen kansilehden lisäksi myös latauskupongin instrumentaaliversioon. Levyjä on ostettevissa bändin Bandcampista ja Levykauppa ÄXästä. Levy löytyy myös kaikista relevanteista streamauspalveluista.

Kaksi musiikkivideota julkaistiin singleinä aiemmin:

Biisilista:
Dark Arts of Sanguine Rituals
Second Sacrament
A Shadow Suspended by Dust
The Confession
Mindslaver
Necromancy Cascade
Paradigm Shift
War is Path to Victory
The Revenant (Redeemer)
Quagmire Twilight (bonus)

Inkvisitor on
Jesse Kämäräinen – Kitara
Tino Jäntti – Rummut
Markus Martinmäki – Vokaalit
Sakari Soisalo – Basso
Mikko Saviranta – Kitara

Linkit
www.facebook.com/inkvisitorband
www.inkvisitor.com
www.youtube.com/inkvisitorband
www.instagram.com/inkvisitorband
www.inkvisitor.bandcamp.com
www.twitter.com/inkvisitorband

Keikat
27.04. Katse, Jyväskylä w/ Oceanhoarse
28.04. Ottopoika, Kuopio w/ Oceanhoarse, Brainthrash
30.04. Gloria, Helsinki w/ Ranger, Nuclear Omnicide, Watery
25.05. Baarikaappi, Pori w/ Axegressor
26.05. TVO, Turku w/ Axegressor, Sgt Slime, Vaxinator
16.06. La Barre, Joensuu

Kommentit