Innocence Lost julkaisi singlen ja musiikkivideon ”The River”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 20.2.2024

Brasilialainen proge/power metal -yhtye Innocence Lost julkaisi ”The Riverin”, toisen singlen ja musiikkivideon heidän uudelta studioalbumiltaan, joka julkaistaan vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.

Julkaisussa esiintyy tunnettu vokalisti Thiago Bianchi (Noturnall, ex-Shaman), ja se esittelee bändiä, joka on noussut yhdeksi kansallisen skenen suurimmista paljastuksista ammattitaidolla sekä sävellyksiensä ja tuotantojensa loistokkuudella.

Salaperäistä ja voimakasta soundia käyttäen laulu käsittelee teemassaan kreikkalaista mytologiaa ”oppaasta” ja ”syntistä”, jotka matkaavat etsimään vastauksia, seuraamalla sieluja Charonin alukselle, jossa he purjehtivat Acheron-joen halki ohittaen. himon, ahneuden, ahneuden ympyröiden läpi ja saapuessa vihan kiertokulkuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Basisti Ricardo Haquim kommentoi kappaleen konseptia ja sävellystä:

The River” on vuoden 2017 sävellys, joka heräsi henkiin tässä yhtyeen muodostelmassa. Alun perin avaruusmatkasta kirjoitetusta kappaleesta tuli kappale henkilökohtaisesta ja/tai fantastisesta matkasta. Koskettimien tullessa mukaan laulu sai enemmän luokkaa ja kohotti sekä teknistä osaa että metaforista ja aistillista osaa.”

Kosketinsoittaja Aloysio Ventura lisäsi:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

The River” on toinen tapaus, jossa melodiat olivat valmiina, kun kuulin kitaran ja basson työn, ne tulivat mieleeni luonnollisesti. Minun piti vain tuntea harmonia ja korostaa sitä, mikä minua jo kutsui jokaisessa soinnussa ja riffissä. Haquimin sävellys! Gregin työ uusilla vivahteilla ja tekstuureilla koko kappaleen aikana antoi sille myös paljon syvyyttä ja vastasi paljon sanoitusten luonnetta.”

”Oli siisti haaste tiivistää runoilijan matkaa joen yli kertovasta kirjasta niin monta kappaletta yhdeksi kappaleeksi, mutta mielestäni onnistuimme lopulta antamaan yleisempiä vihjeitä tapahtumista jokaisessa osiossa, ja uskon, että jokainen, joka tuntee teoksen ja Danten kriittisen sisällön, voi löytää sanoituksista kaikki pääsiäismunat”, hän päätti.

The Riverin” äänittivät, miksasivat ja masteroivat Thiago Bianchi ja Gabriel Lima Estúdio Fusãossa. Musiikkivideon, värit ja editoinnit vangisivat Yan Badachu ja Lemon Marodin, ohjasivat Yan Badachu ja Thiago Bianchi ja tuotantoavustajan Douglas das. Neves ja Vinicius Fogaça.

Laulaja Mari Torres ja kosketinsoittaja Aloysio Ventura perustivat Innocence Lostin Rio de Janeirossa vuonna 2007. He pyrkivät tekemään vakavaa ja ammattimaista kirjailijatyötä, säilyttäen alkuperäisen muodostelmansa 10 vuoden ajan, soittaen sen liikeradalla kansalliskentän suurten nimien ja kansainvälisten brändien rinnalla. kuten Mindflow, Kamelot, Apocalyptica, Lacuna Coil ja Angra.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bändin nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Mari Torres laulussa, Aloysio Ventura koskettimissa, Ricardo Haquim bassossa, Gui DeLucchi kitarassa ja Heron Matias rummuissa.

Lue lisää bändistä ja sen julkaisuista @innocencelostofficialin kautta Instagramissa tai nettisivuilla www.innocencelost.com.br.

Luetuimmat

Uusimmat