Insane Clown Posse jättää hyvästit – Violent J kertoo sydänviastaan

Violent J (oik.) ja Shaggy 2 Dope tunnetaan yhdessä nimellä Insane Clown Posse.

Insane Clown Posse paljasti jokavuotisessa Gathering Of The Juggalos -tapahtumassaan lähtevänsä jäähyväiskiertueelle ja laittavansa pellen nenät lopullisesti pussiin. Toinen vuonna 1989 perustetun hip hop -duon jäsenistä, Violent J, kertoi tapahtumassa avoimesti kärsineensä vakavasta sydänviasta.

”Ne, jotka eivät ole käyneet talossani, eivät tiedä studion olevan 30 metrin päässä etuoveltani” Violent J kertoi äkillisen tiedotuksensa aikana. ”Huomasin olevani aivan hapoilla kävellessäni studiolle, ja jopa matka postilaatikolle tuntui vitun pahalta.”

”Menin sairaalaan selvittääkseni, mikä on vialla. Minulle tehtiin ultraäänikuvaus. Sydäntäni tutkinut nainen oli selvästi kuumotuksissaan jostain, mutta hän ei ollut lääkäri. Lääkäreillä oli muita kiireitä yläkerrassa, ymmärrettävästi. Minun käskettiin mennä kotiin nukkumaan.”

”Sain puhelun ennen kukonlaulua ja minut käskettiin takaisin sairaalaan” laulaja jatkoi. ”Minut otettiin osastolle, ja periaattessa he vain tulivat kertomaan, että minulla on sydänvika – se säikäytti minusta paskat pihalle.”

Violent J:n mukaan Insane Clown Posse suuntaa jäähyväiskiertueellaan Pohjois-Amerikan lisäksi Eurooppaan, Kanadaan ja Australiaan. ”Soitamme yhden keikan kuussa – se on suunnitelma” laulaja kertoi. ”Shaggyn tai minun terveysongelmani eivät tule missään muodossa vaikuttamaan musiikin tekemiseen.”

Voit tarkastaa Violent J:n tiedotuksen alta kokonaisuudessaan: