Intervention – Growing Line Of Caskets

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.12.2011

Rovaniemeltä tuleva Intervention on juuri julkaissut kolmannen demonsa, joka kantaa nimeä ”Growing Line Of Caskets ”. Megadeth-coverbändinä aloittanut ryhmä on räiminyt thrash metalia vuodesta 2007 lähtien.

Hyvinkin äkäistä trash metalia soittava ryhmä on kasannut kolme menevää biisiä uudelle demolle. Testamentin ja The Scourgerin tuotantoa muistuttava bändi on onnistunut varsin hyvin yhdistämään uudempaa ja vanhempaa thrashia. Melodiset kappaleet on soitettu hyvällä vauhdilla, ja vokalistin ärhäkkä ääni toimin todella hyvin. Kaveri käyttää välillä myös matalampaa ulosantia, mikä tuo hyvän vaihtelun biiseihin.

Tuotantopuoli toimii hyvin eikä soundeissa ole moittimisen varaa. Bändin musiikki toimii, mutta kappaleissa ei ole mitään uutta. Bändi kaipaisi jonkinlaisen oman piristysruiskeensa, joka tekisi biiseistä enemmän bändin itsensä näköisiä, sillä vastaavia thrash metal bändejä on paljon. Demon parhaimmaksi kappaleeksi nostaisin demon nimikkobiisin ” Growing Line Of Caskets”, joka sai arvostelijan pään heilumaan musiikin tahtiin.

Intervention osoittaa, että se osaa tehdä komean kuuloista thrash metallia. Kyseisen musiikkityylin ystäville bändi on varma valinta, joskin bändin kasvottomuus voi häiritä kuuntelua.

7/10

Kappalelista:
01. The Mortal Shell Of Man
02. Rattlesnake Skin And Forked Tongue
03. Growing Line Of Caskets

http://www.mikseri.net/artists/?id=119170

Kirjoittanut: Janne Partanen

Luetuimmat

Uusimmat