Iron Maiden julkaisee mobiilipelin kesällä 2016

Iron MaidenRoadhouse Interactive ja 50cc Games ovat yhdessä legendaarisen metalliyhtye Iron Maidenin kanssa työstäneet ”Iron Maiden: Legacy Of The Beast” nimistä roolipeliä joka tullaan julkaisemaan ensi kesänä ilmaiseksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Pelissä pelaaja pääsee seikkailemaan Maidenin laajan albumikirjon teemoihin pohjautuvissa maailmoissa ja pelihahmona toimii – itsestäänselvästi – yhtyeen hirviömaskotti Eddie. Voit lukea basisti Steve Harrisin kommentit uudesta mobiilipelistä tästä:

Pelissä seikkaillaan Eddie-hahmolla sen monissa eri muodoissa ja soundtrackilla kuullaan Maidenin kappaleita läpi yhtyeen yli 30 vuotta kestäneen uran. Pelissä kuullaan myös ennenjulkaisemattomia liveversioita klassikkokappaleista, jotka on valittu orkesterinjohtaja Harrisin tarkan valvovan silmän alla.

Harrisin mukaan Eddie ja yhtyeen musiikki ovat aina olleet sopivia peleihin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun bändi julkaisee videopelin sillä Iron Maiden teki saman jo viime vuosituhannella kun se julkaisi ”Ed Hunter” -pelin vuonna 1999. Nykypäivänä pelinteko on vielä helpompaa älypuhelimien ansiosta joten entistä useammat pääsevät peliin käsiksi.

”We always thought Maiden’s music and imagery with Eddie could be perfect for gaming and it’s something we have been looking at doing again since ”Ed Hunter” in 1999. Now in 2016 it can all be done on a smartphone which makes it even more accessible for all our fans and also all the gamers out there,”
Voit seurata pelin julkaisun etenemistä täältä.
iron maiden - legacy of the beast

Kommentoi julkaisua