Iron Maiden World of Tanks: Modern Armorin Metallijuhlan viimeisenä tähtenä

Kirjoittanut Niko Kuusela - 21.9.2023

12. syyskuuta 2023 –  Metallimania pitää Wargamingin maailmaa edelleen otteessaan, kun World of Tanks: Modern Armor (WoTMA) toivottaa legendaarisen metallibändi Iron Maidenin Metallijuhlansa viimeiseksi esiintyjäksi. Metallijuhlan avaajina toimi ensin Sabaton, sen jälkeen mossaamisen mestarit Megadethistä toivat jyrinää lavalle. Nyt suureen päätösnumeroon saapuu itse Iron Maiden!

WOTMAn Metallijuhla on immersiivinen pelinsisäinen musiikkitapahtuma, joka vahvistaa pelin adrenaliinin huuruista kokemusta raskaan metallin encorella, joka tarjoilee brändiin sovitettuja vaunuja ja kunnioitusta herättäviä komentajia. Metallijuhla on kolme näytöstä silkkaa hillittömyyttä, joista jokainen nostaa lavalle todellisen tehobändin. Sabaton johti ensimmäistä näytöstä, toisessa näytöksessä valokeilaan nousi Megadeth ja nyt Iron Maiden päättää massiivisen festivaalin näytöksen kolme pääesiintyjänä.

12. syyskuuta alkaen aina 3. lokakuuta asti Iron Maiden tarjoaa pelaajille vertaansa vailla olevan rock-elämyksen. Pelaajien lähtiessä matkalle läpi haasteen vaiheiden, he avaavat kokonaisen vuoren ainutkertaisia palkintoja, joissa Iron Maidenin sielu todella ruumillistuu.

Iron Maidenin mukaan teemoitettu Senjutsu TO-55 liekinheitinvaunu tuo tulta ja tulikiveä toisen maailman sotataisteluihin. Senjutsun telanjäljillä seuraa A Matter of Life and Death (AMOLAD) vaunu. Se on kylmän sodan vaunu, jonka löydät vain World of Tanks Modern Armorista ja joka suunniteltiin varta vasten tähän tapahtumaan. Molemmissa vaunuissa toden teolla ruumiillistuu voima ja jyhkeys, jotka tekevät Iron Maidenista sellaisia metallin legendoja kuin he todella ovat.

Iron Maidenin ikoninen keulakuva Eddie esiintyy kolmiulotteisena sankarikomentajana ja hänen käheä ääninäyttelynsä pistää selkäpiit karmimaan, kun hänen raivonsa saapuu taistelukentälle.

Tarjolla on myös kokonainen 14 erilaisen Eddien galleria kerättäväksi kaksiulotteisiksi tavallisiksi komentajiksi. Jokainen on suunniteltu huolellisesti tekemään oikeutta Eddielle, joka on esiintynyt kaikissa Iron Maidenin levyjen kansissa tähän päivään asti.

Lisäksi panssarikomentajat tuntevat tulevan taistelun poltteen kahden Iron Maidenin selkäpiissä resonoivan laulun voimalla. Tarjolla ovat ”Brighter Than a Thousand Suns” ja ”The Writing on the Wall.” Nämä metallihymnit kaikuvat läpi tallin voitokkaana esisoittona heille, jotka omistavat nämä eeppiset Iron Maidenin vaunut.

World of Tanks Modern Armor on joukkueperusteinen massiivimoninpeli täynnä panssarisodalle omistettua toimintaa. Pelaajat uppoutuvat hurjiin 15v15 panssaritaisteluihin ympäri maailman tulevia vastustajia vastaan, taistelevat monilla eri kartoilla ja komentavat suosikkivaunujaan yli 900 vaunun valikoimasta, 11 eri maasta.

World of Tanks:Modern Armoria pelaavat miljoonat pelaajat ympäri maailman ja se on saatavilla PlayStation®4 & 5 ja Xbox One, Xbox Series S & X sarjojen konsoleille. World of Tanks: Modern Armorin voivat ladata ilmaiseksi kaikki PlayStation Networkin ja Xbox Liven tilien haltijat. Se tarjoaa tyrmäävän 4K-resoluution ja HDR tuen PlayStation®4 Pro, PlayStation 5, Xbox One X, Xbox Series S & Xbox Series X sarjojen konsoleilla.

Virallinen verkkosivu: http://console.worldoftanks.com

Luetuimmat

Uusimmat