Iron Maidenin Bruce Dickinson kyllästyi brasilialaisfanien tupakointiin kesken keikan – jopa pippurisumutetta käytettiin yleisössä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.4.2024

Heavy metal -legenda Iron Maidenin kultakurkku Bruce Dickinson ei suhtaudu suopeasti yleisössä tupakoiviin faneihin. Jo vuonna 2022 Dickinson kommentoi keikalla pilveä polttavia faneja negatiivisesti.

27. huhtikuuta Dickinsonin keikalla Brasiliassa ilmeisesti tupakoitiin myös – sekä käytettiin jopa pippurisumutetta. Tästä ei luonnollisesti Dickinson tullut kovin iloiseksi.

”Pahoittelen yskimistäni. Jotkut teistä tyypeistä polttavat täällä, eikö? En voi laulaa, jos te poltatte, onko selvä? Tany [O’Callaghan] yskii, minä yskin, vaimoni tuolla takana yskii. Tämä on iljettävää, okei? Jos haluatte olla iljettäviä, niin menkää ulkopuolelle. Älkää tehkö niin täällä sisällä. Kurkullani on töitä. Maksatte paljon rahaa, että kuulette minun laulavan, ei yskivän”, Dickinson puhutteli yleisöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Myöhemmin Dickinson puhui yleisölle lisää:

”Joku täällä on käyttänyt pippurisumutetta. Joku kusipää on käyttänyt pippurisumutetta, jonka takia ihmiset eivät vittu pysty hengittämään, eikö? Joten jos saatte selville, kuka vittu se on, en välitä, mitä hänelle tapahtuu keikan jälkeen, onko selvä? Sillä välin me yritämme tehdä parhaamme.”

View this post on Instagram

A post shared by Igor Miranda (@igormirandasite)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenMainos päättyy