Iron Maidenin keikan aikataulut julki

Iron MaidenMAIDEN ENGLAND -kiertueella oleva brittimetallin suuruus Iron Maiden esiintyy Helsingin hämärtyvällä Olympiastadionilla tulevana lauantaina. MAIDEN ENGLAND -kiertueella yhtye luo uudelleen vuoden 1988 Seventh Son -kiertueen lavashow’n ja soittaa useita biisejä vuoden 1989 legendaariselta live-VHS:ltä ”Maiden England”, jolta tuleva kiertue sai nimensäkin. Yhtenä maailman tärkeimpänä ja vaikutusvaltaisempana pidetty rockbändi järjestää tällä kertaa miltei pienoisfestarit, sillä Iron Maidenia lämmittelee kolme metallin ja rockin parhaimmistoon kuuluvaa bändiä:  Amorphis, Sabaton ja Ghost. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Katso Iron Maidenin tuore videoraportti kiertueelta täältä: https://vimeo.com/69691263

AIKATAULU:

Klo 16 portit Olympiastadionille avataan
Noin klo 16.55 lämmittelijä Ghost aloittaa
Noin klo 18.10 lämmittelijä Sabaton aloittaa
Noin klo 19.30 lämmittelijä Amorphis aloittaa
Noin klo 21 Iron Maiden aloittaa

Annetut soittoajat ovat arvioituja ja ne saattavat muuttua.

Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin, sillä paikoilleen asettautuminen vie isossa stadionkonsertissa aikaa. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja.

LIPUT:

Liput toimituskuluineen alkaen 72,50 / 68,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

SAAPUMINEN JA POISTUMINEN:

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Tapahtuman puolesta ei ole järjestetty pysäköintiä. Mäntymäentiellä on pysäköintikielto. Lisäksi Hammarsköldintie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä klo 6-24. Uimastadionille pääsee kuitenkin kävellen tai polkupyörillä.

Olympiastadion sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Joukkoliikennettä suosimalla välttyy myös ruuhka- ja pysäköintihuolilta. Stadionille pääsee keskustasta esimerkiksi ratikoilla 4, 4T, 7A ja 10. Stadionin ohi kulkevat myös kaikki Elielinaukiolta lähtevät ja Mannerheimintietä ajavat bussit. Junalla tulija voi jäädä pois Pasilassa ja taittaa loppumatkan 7B-ratikalla. HSL:n Reittiopastawww.reittiopas.fi kannattaa hyödyntää sopivan reitin suunnittelussa.

HSL järjestää lisäliikennettä konsertin päätyttyä. Ratikka 8X kulkee Oopperalta Paavalin kirkolle ja 10X puolestaan Oopperalta Kolmikulmalle noin klo 23 alkaen. Mannerheimintietä ajavilla busseilla 40, 43, 63, 69, 195N, 231, 270N, 363 ja 474 on lisävahvistusta keskustasta poispäin. Myös lähijunissa on lisävaunuja. Lisäbussi 58X liikennöi 20 minuutin välein Jäähallilta Itäkeskukseen klo 23.25–1.05.

YLEISÖN VARUSTEET:

Sateenvarjojen tuominen konsertteihin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään tarvittaessa varustautumaan sadeasuin.

Videolaitteiden, nauhureiden, järjestelmäkameroiden, telttatuolien, laser-osoittimien, alkoholin, tölkkien, purkkien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Olympiastadion on savuton. Suosittelemme kuulosuojaimia!

NARIKKA:

Stadionin ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

Kommentoi julkaisua