Santa Cruz Tavastialla

IS: Radiojuontajan mukaan Rammsteinin Till Lindemann löi Archie Cruzia Helsingin yössä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.5.2023

Päivitys 27.5.2023 kello 17.37: Juttuun lisätty Cruzin kommentti Helsingin-Sanomille.

Saksalainen metallijätti Rammstein esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 27. ja 28. toukokuuta. Yhtyeen jättikonsertit ovat luonnollisesti herättäneet kiinnostusta, ja innokkaat koittavat metsästää bändin jäseniä nähdäkseen heidät edes vilaukselta.

Moni kotimainen muusikkokin on tavannut Rammsteinin jäseniä heidän saavuttuaan maahan. Esimerkiksi The 69 Eyesin rumpali Jussi69 on julkaissut someen kuvia yhdessä bändin laulaja Till Lindemannin kanssa.

Nyt Ilta-Sanomat uutisoi huhusta, jonka mukaan yhtyeen laulaja olisi lyönyt Santa Cruzista tunnettua Archie Cruzia Helsingin yössä. Väitteen esitti Radio Rockin juontaja Marce Rendic.

”Ensinnäkin, erilaisista vihjelähteistä olen saanut tietää ja sanon tämän faktana: kuulin, että Till Lindemann on lyönyt Archie Cruz -nimistä suomalaista muusikkoa turpaan Helsingin yössä. Siitä ei sen enempää… muut voitte vahvistaa mistä saatte, mutta asia pitää kyllä paikkansa. Ehkä siitä sitten jossain myöhemmin”, Rendic kertoi lähetyksessä.

Ilta-Sanomat tavoitti Cruzin, oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen, haastatteluun. Cruz kieltäytyi kommentoimasta lyöntiä, mutta myönsi olleensa Rammstein-muusikoiden seurassa. Cruz on myös mahdollisesti aikeissa nähdä muusikoita keikan jälkeen, sillä hänellä on kulkulupa backstagelle.

Myös Helsingin-Sanomat tavoitti Cruzin kommenttia varten. HS:lle Cruz kertoi kyseessä olleen ”painimatsi”, jonka aloite ei tullut häneltä.

Luetuimmat

Uusimmat