Into It. Over It. syyskuussa Suomeen

90-lukusoundista indierockia soittava Into It. Over It saapuu syyskuussa kolmen keikan kierrokselle Suomeen. Into It. Over It -nimen takaa löytyy mm. Damiera ja The Progress -yhtyeistä tunnettu lauluntekijä Evan Weiss, joka aloitti yhden miehen projektinsa vuonna 2007. Nyt mies ja kitara -tyylisesti kiertävä Into It. Over It tulee Suomeen ensimmäistä kertaa ja kiertää keikoilla Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Helsingin keikalle on vapaa pääsy, Tampereen ja Turun keikkojen liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 12. heinäkuuta.

Into It. Over It -nimellä levyttävä ja esiintyvä Evan Weiss on soittanut vuodesta 2001 asti erinäisissä indierock-yhtyeissä. Into It. Over It sai alkunsa vuonna 2007 kun Weiss päätti ruveta nauhoittamaan yhden biisin viikossa kokonaisen vuoden ajan. Mies latasi biisejä nettiin ja lopputuloksena oli 52 kappaletta sisältävä ”52 Weeks” -albumi, joka julkaistiin kesäkuussa 2009 tuplalevynä. Weiss soittaa levyllä itse kaikki instrumentit. Musiikillisesti Into It. Over It liikkuu vahvasti Death Cab For Cutien, Biffy Clyron ja Band of Horsesin kaltaisten yhtyeiden jalanjäljillä ja kappaleet toimivat livenä myös akustisina, mies ja kitara -versioina.

Sittemmin Into It. Over It on jatkanut numeerisella linjallaan ja nauhoittanut mm. 12 biisiä kokemuksistaan 12 eri kaupungissa ja viisi kappaletta kokemuksistaan viidellä Chigagon asuinalueella. Tuorein albumi on viime syksynä julkaistu, kovasti kehuja kerännyt ”Proper”. Tänä kesänä Into It. Over It on nähty mukana Warped-kiertueella Yhdysvalloissa yhtenä suositun Acoustic Basement -lavan artisteista.

KEIKAT:
Into It. Over It (USA)
Ma 3.9.2012 Helsinki, Bar Loose (vapaa pääsy, K-22)
Ti 4.9.2012 Tampere, Klubi (6 € + mahd. toimituskulut, K-18)
Ke 5.9.2012 Turku, Klubi (8 € + mahd. toimituskulut, K-18)

Ennakkoliput myyntiin to 12.7.2012 klo 9 Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616/ (1,69 euroa / min. + pvm) ja netissä www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua