Kuva: Jani Juusela

Itä-vantaalainen voimatrio Petrolbreath julkaisi rakkauden ja lihallisten ilojen maailmaan sukeltavan rock-kappaleen

Kirjoittanut Niko Kuusela - 22.2.2024

Itä-vantaalainen voimatrio Petrolbreath on julkaissut toisen vimmaisen singlejulkaisun maaliskuussa julkaistavalta ”Spread Your Wings and Die” – EPltä.

””Carnal Rivals” kertoo rajusta rakkaudesta eläimellisin termein, ja siitä kuinka kaksi ihmistä yrittävät päästä toinen toisensa niskan päälle rakkaudessa ja lihan iloissa. Biisi lähtee käyntiin kitaran ja basson”tuplasoololla”, joka siivittää kuuntelijan duurivoittoiselle lemmenmatkalle. Kappale pitää monipuolisuutensa vuoksi kuuntelijan biisissä kiinni ensimmäisistä nuoteista aina loppukliimaksiin saakka.”

Bändi

Petrolbreathin muodostavat: Joni Tammenpää – Laulu ja basso, Ville Panhelainen – Kitarat ja Lassi Huotari – Rummut. Raskasta rockia soittava yhtye on ottanut vaikutteita useista kyseisen genren bändeistä kuten esimerkiksi Motörhead, Clutch ja The Hives.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bändi on ollut aktiivisena keikkarintamalla vuodesta 2019 ja nauhoitettuaan muutamia omakustannedemoja bändi julkaisi ensisinkkunsa ”Lucifer’s Wings” 2021 digitaalisilla alustoilla. Biisi herätti mukavasti mielenkiintoa Etelä-Amerikkaa myöten ja pääsikin useille genren soittolistoille ympäri maailmaa!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat