Itse Mick Jagger nyökkää Machine Gun Kellyn ja Yungbludin suuntaan – toteaa kaksikon tuoneen rockiin ”hieman eloa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.4.2022

Väittelyä siitä, onko rock todellisuudessa kuollut, käydään edelleen musiikkimaailmassa ja internetissä. Joidenkin mielestä rock on hävinnyt taistelun hip hopille, ja toisten mielestä rock ei suinkaan ole kuollut. Joidenkin mielestä taas rock on vain menettänyt hampaansa.

Nyt kuitenkin sanasensa on sanonut The Rolling Stonesin Mick Jagger, jonka mielipide rock-asioissa varmasti painaa kiitettävästi. Jagger kommentoi The Independentin haastattelussa, että vaikka moni laulaja ei ole pitänyt rock-laulun taidetta hengissä, ovat rapista pop punkiin vaihtanut Machine Gun Kelly sekä Yungblud tehneet oman osansa.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”Rockmusiikissa tarvitaan energiaa, eikä uusia rocklaulajia ole ollut kovin paljon liikkeellä. Nyt niitä on muutama”, Jagger sanoi. ”On Yungblud ja Machine Gun Kelly. Sellaiset post-punk-vibat saavat minut ajattelemaan, että rock’n’rollissa on vielä hieman eloa.”

Machine Gun Kelly versio hetki sitten televisiossa System Of A Downia, joka sai bändin fanit laukomaan kovaa kritiikkiä räppärin suuntaan.

Luetuimmat

Uusimmat