HIM ja Flogging Molly Jurassic Rockiin – festivaali muuttaa Mikkelin kantakaupunkiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.3.2014

Him 20128.–9.8.2014 kahdeksatta kertaa järjestettävä mikkeliläinen Jurassic Rock -festivaali muuttaa tänä kesänä Visulahdesta Kenkäveron Pappilan kylkeen Kenkäveronniemelle. Uusi festivaalialue on vain kilometrin päässä Mikkelin torista ja 500 metrin päässä Mikkelin Matkakeskukselta. Uudistuneen festivaalin ensimmäiset kiinnitykset ovat Suomen love metal -ylpeys HIM ja yhdysvaltalainen irkkupunkyhtye Flogging Molly.

– ”Pitkään tavoiteltu uusi alue, HIM ja Flogging Molly: fiilis on loistava! Festivaalialue sijaitsee Mikkelin keskustan vieressä isoilla viheriöillä Saimaan rannassa, Kenkäveron Pappilan miljöössä – yhtä mahtavaa festivaalialuetta ei ole muualla Suomessa. Muuttoon ei liity mitään draamaa tai riitaa, nyt on aika vaan kehittyä ja uudistaa Jurassic Rockia. Uusi alue tulee sisältämään festivaalialueen, leirintäalueen, festivaalikadun ja Kenkäveron Pappilan VIP-alueen. Muuttoa on neuvoteltu Mikkelin kaupungin kanssa jo 1,5 vuotta, ja nyt pitkäaikainen tavoite on maalissa. Ja mikäs sen parempaa kuin päästä lanseeraamaan alueuudistus HIMin ja Flogging Mollyn kaltaisten suuruuksien kanssa”, kommentoi festivaalin promoottori Jukka Holmstedt.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

HIM esiintyy Jurassic Rockin perjantain pääesiintyjänä. Parhaillaan pitkällä Amerikan-kiertueella paahtava HIM tekee Suomen kesässä vain kaksi keikkaa, joten Jurassic Rockissa on tarjolla suomalaisittain harvinaista herkkua.

Jurassic Rockin toisena kiinnityksenä nähdään yhdysvaltalainen irkkupunkbändi Flogging Molly. 1997 perustettu yhtye on ollut suosituimpia festivaaliesiintyjiä Suomessa jo pitkään. Yhtye on nähty myös Jurassic Rockin pääesiintyjänä vuonna 2011, joten osa Jurassic Rockin yleisöstä tietää jo miten kovaa keikkaa Flogging Mollyltä voi odottaa.

Festivaalin kahden päivän liput ja festivaalin VIP-liput tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 24.3. Lippupisteeseen, Tikettiin sekä Jurassic Rockin nettisivuille.

Tässä vaiheessa Jurassic Rock paljastaa salamyhkäisesti, että viikon päästä on lisää isoja uutisia tiedossa!

Jurassic Rock 8.–9.8.2014: HIM, Flogging Molly (USA)

Lipunmyynti alkaa maanantaina 24.3.2014

Kahden päivän lippu (pe–la) alk. 68 €

Kahden päivän VIP-lippu (pe–la) alk. 145 €

(sis. VIP-passin, pääsyn Kenkäveron Pappilan VIP-alueelle, VIP-ruoan ja oman sisäänkäynnin festivaalialueelle)

Festivaalin ikäraja: 14-vuotta (alle 14-vuotiaat huoltajan seurassa) / VIP-paketit: K-18

Ennakkomyynti: Tiketti, Lippupiste ja Jurassic Rockin nettisivut.

www.tiketti.fi

www.lippu.fi

www.jurassicrock.fi