Jalometallin ohjelma valmis

Jalometalli 2014Oululaisen Jalometalli-festivaalin soittoaikataulut ovat valmistuneet. Artistien tarkat soittoajat ovat nähtävillä Jalometallin kotisivuilla osoitteessa: www.jalometalli.net/bandit/

Kolmattatoista Jalometalli-festivaalia vietetään Oulussa perjantaina ja lauantaina 8.-9. elokuuta 2014. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa Raksilassa Ouluhallin viereisellä Messuaukiolla vain runsaan kilometrin päässä Oulun keskustasta. Festivaalialue avataan molempina päivinä klo 15:00 ja alue suljetaan klo 01:00. Keikat alkavat puoli tuntia porttien avaamisen jälkeen ja viimeiset säkeet kajahtavat puolilta öin.

Jalometallin pääesiintyjät tänä vuonna ovat tanskalainen heavy metal -legenda King Diamond ja amerikkalainen Bay Area Thrash Metal -konkari Testament. Festivaalin kuumimpia metallinimiä ovat lisäksi muiden muassa sveitsiläiset Triptykon ja Samael, amerikkalaiset Dark Angel, High on Fire ja Sacred Reich sekä japanilainen Loudness. Kotimaisen metallin kärkikaartia edustavat perjantain ja lauantain aloitusbändit Rotten Sound ja Insomnium.

www.jalometalli.net

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: