James Hetfield näyttelee uudessa ”Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile” -trillerissä

Thrash metal -legenda Metallican laulaja-kitaristina tunnettu James Hetfield aikoo näytellä tulevassa ”Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile” -trillerissä. Elokuva kertoo tunnetun sarjamurhaaja Ted Bundyn (Zac Efron) ja tämän tyttöystävän (Lily Collins) parisuhteesta. Bundyn tyttöystävä ei vielä suhteen aikana tiennyt tämän murhista. Palkittu muusikko Hetfield esittää vakava-asenteista poliisia nimeltä Bob Hayward, joka on Utahin moottoriteiden veteraanipoliisi ja ensimmäinen viranomainen, joka pidätti Bundyn vuonna 1975. Hayward pysäytti Bundyn auton ja löysi sieltä murtautumiseen tarkoitettuja työkaluja, mutta alkoikin epäillä jotain pahempaa. Vaikka Hetfield onkin esittänyt itseään televisiossa ja elokuvissa sekä ääninäytellyt animaatiohahmoa, on kyseessä ensimmäinen draamaluontoinen rooli, johon Hetfield astuu.

Elokuvan ohjaa Oscar-ehdokkuudenkin saanut Joe Berlinger (The Paradise Lost). Hetfieldin ja Berlingerin tiet ovat aiemmin kohdanneet tämän ohjatessa ”Metallica: Some Kind Of Monster” -dokumenttielokuvan yhdessä edesmenneen Bruce Sinofskyn kanssa. Berlinger on myös kirjoittanut ”Metallica: This Monster Lives” -kirjan kokemuksistaan yhtyeen kanssa.

”Vietettyäni satoja tunteja kulissien takana Jamesin ja muiden Metallican jäsenten kanssa, olen saanut kokea hänen karismansa ja voimakkaan olemuksensa läheltä. Tuntui luonnolliselta, että hän toisi saman voiman ja vetovoiman dramaattiseen roolin, joten kun hän suostui pyyntööni liittyä elokuvaan, olin täpinöissäni”, Berlinger kertoo.

Elokuvan rooleissa nähdään myös Golden Globen ja lukuisia Emmy-palkintoja kerännyt Jim Parsons sekä Oscar-ehdokkuuden saaneet Haley Joel Osment ja John Malkovich, kuin myös Kaya Scodelario, Angela Sarafyan, Jeffrey Donovan, Terry Kinney ja Dylan Baker. Projekti julkistettiin Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2017 ja sen tuotanto on jo käynnissä.

 

Kommentit