Jankan Eläinpuiston ”Sikin Sokin” -kappaleen uusi lyriikkavideo Kaaoszinen ensisoitossa

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 24.9.2021
Jankan Eläinpuisto promokuva 2021, kuva Olli-Pekka Hiltunen

Tamperelainen crossover rap -yhtye Jankan Eläinpuisto julkaisi viikko sitten debyytti-EP:nsä nimeltä ”Sikin Sokin”. Nyt bändi tarjoilee julkaisun nimikkobiisistä lyriikkavideon, joka on nyt Kaaoszinen ensisoitossa.

Jankan Eläinpuisto kertoo biisistä:

”’Sikin Sokin’ kaivertuu ihmisyyden kursailemattomaan puoleen kysyen minne olemme matkalla, jos emme saa epäonnistua. ’Sikin Sokin’ on kappale siitä, miten välillä ei ole helppoa olla se, joka kuvittelee olevansa. Se on EP:n nimikkobiisi ja samalla myös levyn kokeilevampaa linjaa edustava teos.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Genrerajoja ei uudella EP:llä muutenkaan kumarrella, mutta kyseisen biisin kanssa päästiin mielestämme jonkin uniikin äärelle. Jos Stam1na tulis raskaaksi Atomirotalle, niin lopputulos kuulostas todennäköisesti tältä. Kappaleen taustakuoroissa feattaa muusikoita yhtyeistä Awake Again ja Gardenhead. Lyriikkavideon on duunannu Jules Nowhere ja videon tunnelma värisee kappaleen harhaluuloisen sanoman kanssa pirun hienosti. ’Sikin Sokin’ vie päälle viiden minuutin musiikilliselle tripille, jonka aikana katoaa äärettömyyteen.”

Heittäydy videon myötä kappaleen tunnelmaan:

Kuuntele EP kokonaisuudessaan tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenMainos päättyy