Japanilaissensaatio One OK Rock joulukuussa Helsinkiin

Japanin suurimpiin rockbändeihin lukeutuva saapuu joulukuussa ensivisiitilleen Suomeen. Valtavaan suosioon myös kotimaansa ulkopuolella noussut yhtye esiintyy Helsingin The Circuksessa itsenäisyyspäivää edeltävänä tiistaina 5. joulukuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy perjantaina 1. syyskuuta Ticketmasterissa.

Vangitsevista livekeikoistaan tunnettu One OK Rock on Japanin tunnetuimpia rockbändejä, jonka jättimäiset areenakiertueet myydään hetkessä loppuun, ja albumit nousevat listakärkeen. Viime syksynä One OK Rock esiintyi peräti 110 000 fanille kahdessa jättimäisessä ulkoilmakonsertissa Shizuokan Nagisaenissa. Tämän lisäksi bändi on kansainvälisen läpimurron partaalla, ja yhteiset kiertueet muun muassa 5 Seconds of Summerin, All Time Low’n ja Yellowcardin kanssa ovat entisestään vahvistaneet bändin suosiota. One OK Rockin piti lämmitellä myös Linkin Parkia tämän kiertueella elokuussa.

Vuonna 2005 perustettu yhtye julkaisi alkuvuodesta kahdeksannen albuminsa ”Ambitions”, jonka julkaisija on esimerkiksi Twenty One Pilotsin ja Paramoren taustalta löytyvä levymerkki Fueled By Ramen. Englanninkielisellä albumilla on mukana 5 Seconds of Summerin kanssa levytetty ”Take What You Want”, joka on noussut isoksi hitiksi ympäri maailmaa. ”Ambitions” singahti odotetusti suoraan Japanin listaykköseksi ja hätyytteli listakärkeä myös Yhdysvalloissa nousten Billboardin Hard Rock -listan toiselle sijalle.

KEIKKA:
One OK Rock (JP)
ti 5.12.2017 , Helsinki
ovet klo 18.00

LIPUT:
myyntiin pe 1.9.2017 klo 9.00
liput palvelumaksuineen alkaen 32 euroa Ticketmasterista

Kommentoi julkaisua