Jay Weinberg kertoo koesoitostaan Slipknottiin: ”En tiennyt hakeneeni Slipknotin rumpaliksi”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.4.2017

Tuoreessa haastattelussa Slipknotin rumpali Jay Weinberg on kertonut soittaneensa koesoittonsa tietämättä mihin bändiin oli hakemassa.

– Olin juuri valmistunut koulusta, kun sain soiton tulla Los Angelesiin koesoittoon. Minulle ei kerrottu mitä varten se oli, lähinnä vain ”voisitko tulla Los Angelesiin ja koesoittaa yhteen juttuun?” ilman sen enempää kertomatta ja mietin ”no, miksipä ei”. Mikä olisi pahinta mitä voisi käydä? Saisin ilmaisen lipun Los Angelesiin?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

–  Joten menin sen mukana ja siellä sanottiin että okei mene tuonne huoneeseen ja siellä on rumpusetti. Koesoitat Slipknotille nyt. Ja siinä se. Puolet bändistä oli siellä. Meistä oli tullut hyvät ystävät vuosien varrella ja he olivat nähneet minun kasvavan.

– Siellä olivat minä, Jim, Mick, Corey and Shawn. Se oli ikään kuin, okei heitetään jätkä kehään ja katsotaan mitä tapahtuu, tiedätkö, ilman mitään suurempia ennakko-odotuksia siitä mitä tapahtuisi. Koska he eivät tienneet minun tietävän bändin biisejä. He tiesivät minun rakastavan bändiä, mutteivät tienneet kuinka laajasti olin perehtynyt heidän musiikkiinsa.

Weinberg kertoo myös olleensa ainut kokelas entisen rumpalin Joey Jordisonin paikalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat