Jenni Vartiainen muistelee, kuinka Rammstein keskeytti hänen encorensa vuonna 2010: ”Vitutti silloin, mutta olen antanut anteeksi”

Ratinassa 9.8.2019

Saksalainen metallijätti Rammstein on erityisen suosittu Suomessa. Vuonna 2019 bändi järjesti massiivisen konsertin Tampereen Ratinassa, jota oli paikalla todistamassa valtava metallifanien ihmismeri.

Vuonna 2010 yhtye puolestaan esiintyi Provinssissa. Toisella puolella festivaalia oli ennen saksalaista metallihirmua esiintymässä kotimaisen populaarimusiikin kärkinimiin lukeutuva Jenni Vartiainen, joka oli oman ”Seili”-albuminsa kiertueella. Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Vartiainen muistelee, kuinka Rammsteinin massiivinen show keskeytti hänen konserttinsa encoren.

”Muistan välähdyksiä, hikeä ja paniikkia ennen keikkaa, että tuleeko kukaan meitä katsomaan, ja DRAAMAA! Rammstein oli esiintymässä meidän jälkeen päälavalla – saatiin lavalle kesken biisin tieto, että tämä on muuten viimeinen biisi, päälavan jätti tarvii meidän sähköt. Jäi tällä keikalla encore soittamatta, vtutti silloin, mutta olen antanut anteeksi”, Vartiainen kirjoittaa.

Rammsteinin omaa nimeä kantava albumi julkaistiin viime vuonna. Bändin oli määrä esiintyä tänä vuonna Tallinnassa, mihin olisi ollut matkalla suuri määrä myös suomalaisia faneja. Koronaviruksen takia konsertti kuitenkin siirtyy vuodella eteenpäin.

Kommentoi julkaisua