Jessi Frey laittoi Tina Turnerin Mad Max -leffan megahitin uusiksi

Kirjoittanut Niko Kuusela - 28.1.2022

Vastikään yhdessä Turmion Kätilöiden MC Raaka Peen kanssa ”Bloodsport”-biisin julkaissut Jessi Frey jatkaa lainamaistiaisten parissa. Vuorossa on tällä kertaa uusi slovariversio Tina Turnerin jättimäisestä hitistä ”We Don’t Need Another Hero”, joka tuli tutuksi Mad Max -elokuvan tunnussävelmänä. Biisi tulee olemaan mukana muusikon 25. helmikuuta julkaistavalla jyhkeällä ”Warrior”-albumilla.

”Olen pitkään halunnut päivittää tämän kasarihelmen nykypäivään ja muokata siitä elämää suuremman slovarin. Sen post-apokalyptinen tunnelma ja suuret olkatoppaukset sopivat hienosti ’Warrior’-levyn teemaan, joten oli selvää, että tämä cover-biisi piti saada mukaan tälle levylle”, Frey kertoo.

Biisiin kuvattiin myös Scott Chalmersin tekemä musiikkivideo, jossa laulajatar seikkailee aivan kuin toisessa todellisuudessa myös elokuvan teemoista muistuttavassa asussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Vuonna 2019 ”Villainess”-soolodebyyttialbuminsa julkaissut Frey vakuutti niin fanit kuin kriitikotkin albumin päätyessä seitsemännelle sijalle fyysisten albumien myyntitilastoissa keräten myös mainioita arvioita. ”Warrior” ottaa askeleen entistä rujompaan ilmaisuun, ja kaikki kansainväliset kriteerit täyttävällä albumilla on kuultavissa kaikuja myös Velcran tunnelmista.

”Minulle industrial-musiikki on ollut se perusta, jonka pohjalta olen aina tehnyt musiikkia. Halusin, että tämä levy soundaa nimenomaan vanhan koulun klassiselta industrialilta kuten Nine Inch Nails, Skinny Puppy ja KMFDM. Tämä albumi rokkaa ja tanssittaa, mikä onkin se paras yhdistelmä.”

Jessi Frey suuntaa ”Warriors”-levyn myötä myös keikoille, jotka päivittyvät artistin Facebook-sivuille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tilaa ”Warrior” jo ennakkoon Levykauppa Äxästä.