Jessi Freyn uudella sinkulla palataan vanhan koulun industrial soundeihin

Kirjoittanut Niko Kuusela - 19.8.2021

Jessi Frey julkaisi uutta musiikkia 6. elokuuta. Sinkku kantaa nimeä ”Future Hackers” ja sen soundissa kuullaan vahvoja vaikutteita vanhan koulun industrialista.

Kappale on esimakua tekeillä olevalta albumilta. Tuleva albumi on Freyn toinen soolo, joka seuraa vuonna 2019 julkaistua ”Villainess” esikoista. 80-luvun synapopista inspiroitunut ”Villainess” sai hienon vastaanoton ja se sijoittui Suomen fyysisten albumien top-10 listalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Samoihin aikoihin Frey nähtiin myös Nosturin lavalla entisen bändinsä Velcran kanssa. Tämä Nosturin viimeistä taivalta juhlinut keikka oli loppuunmyyty.

”Oli mahtavaa kerätä vanha jengi koolle ja soittaa kerrassaan euforinen keikka täydelle tuvalle. Keikasta tuli myös sellainen fiilis, että halusin uusiin soolokappaleisiin rokimpaa soundia.”, Jessi sanoo.

”90-luvun industrial on ollut se mun Beatles, eli sitä musiikkia, josta sain ekat kunnon kipinät ja joka on aina seurannut mukana kaikessa tekemisessä. Kun aloin tehdä uutta levyä niin ajattelin, että nyt teen levyn, joka on klassista vanhan koulun industrialia. Nine Inch Nails, KMFDM ja Skinny Puppy olivat kovassa soitossa tätä levyä tehdessä”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy