Jim Rootin mukaan Slipknotilla on takataskussaan paljon aikaisemmin julkaisematonta musiikkia: materiaalia jopa muutaman albumin verran

– Hartwall Arena 24.02.2020

Metallijätti Slipknotilta löytyy arkistoista paljon aikaisemmin julkaisematonta musiikkia, mikäli kitaristi Jim Rootia käy uskominen. Root kertoi hiljattaisessa Guitar Interactive Magazinen haastattelussa, että yhtyeen vuoden 2019 albumin ”We Are Not Your Kind” sessioissa äänitettiin reilusti materiaalia, joka jäi käyttämättä.

Kun haastattelija kysyy Rootilta huhuista koskien aikaisemmin julkaisematonta albumia, tämä vastaa: ”Mikä niistä? Niitä on muutama.” Root avaa aihetta vielä enemmän:

”Koska minulla ei ole vaimoa tai lapsia, niin sävellän musiikkia kotonani. On monia sovituksia ja asioita, joihin meillä ei ollut aikaa syventyä. ’We Are Not Your Kindin’ ajoilta on siis paljon asioita roikkumassa edelleen mukana. Saako niistä levyn kasaan? En oikein usko. Meille oli todella hankalaa kasata ne kappaleet kokoon, joista albumi tulisi. Ja oli todella hankalaa jättää joitakin kappaleita pois, joten voisivatko ne olla tulevaisuudessa osana jotain muuta? Totta kai. Jos olet taidemaalaaja, niin sinä maalaat koko ajan lisää”, Root kertoo ja jatkaa:

”Jotkin niistä vain yksinkertaisesti vaativat lisää kehittämistä. On olemassa yksikin murskaava kappale, jonka kertosäe vain ei ole tarpeeksi jalostettu. Tai sitten Corey [Taylor, laulaja] vain tarvitsee lisää aikaa osien työstämiseen. Syynä voi olla lukuisia eri asioita, tai sitten meillä ei vain ollut aikaa budjetin ja deadlinen takia.”

 

 

Kommentoi julkaisua