Jinjer - Tuska 2023

Jinjerin Tatiana Shmayluk ei ole inspiroitunut tekemään bändille uutta musiikkia

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 19.4.2024

Ukrainalainen Jinjer on noussut nopeasti yhdeksi tämän hetken suosituimmista moderneista metalliyhtyeistä. Ikävä kyllä tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa yhtyeen laulaja Tatiana Shmayluk tunnustaa, että hänellä ei ole juuri nyt inspiraatiota tehdä uutta musiikkia.

”Tunnustan, etten ole vielä alkanut kirjoittamaan mitään. Luulen, että kärsin tänä vuonna sanoitusten kirjoittamisen suhteen. Minulla on 99 ongelmaa, jotka minun on ratkaistava juuri nyt – kuten verot ja henkilökohtaiset asiat. En rehellisesti sanottuna löydä inspiraatiota kirjoittamiseen”, Shmayluk kertoo ja jatkaa:

”Voisi sanoa, että olen tavallaan inspiroitunut. Voisin kirjoittaa sanoituksia stressistä, mutta se ei ole yhtä runollista. Se tappaa taiteilijan. Toivon, että minulla olisi joku, joka voisi korjata ongelmani puolestani, jotta voisin keskittyä vain kauniisiin asioihin. Kun selvittelen asioita, päässäni soi Alice In ChainsinGod Am’ -kappale. Päässäni pyörii jatkuvasti yksi säe – ’world dies, I still pay taxes””

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat