JKL Metal Festivalin sekä Metal Crane Festivalin ensimmäiset esiintyjät julki: MyGrain tekee paluun keikkalavoille!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.9.2018

Tammikuussa kolmatta kertaa järjestettävä JKL Metal Festival sekä sen vuotta nuorempi pikkuveli Metal Crane Festival järjestetään uudestaan 18.-19.1.2019. Tanssisali Lutakkoon siirtyvä JKL Metal Festival ja edeltävän vuoden tapaan Nosturissa järjestettävä Metal Crane Festival ovat nyt julkistaneet ensimmäiset esiintyjänsä.

Tapahtumien ensimmäiseksi pääesiintyjäksi on kiinnitetty vuonna 2015 uransa lopettanut ja tänä vuonna uudelleen aktivoitunut, helsinkiläisyhtye MyGrain. Mukaan liittyvät myös tammikuussa uuden ”Xenosis”-albumin julkaiseva Medeia, marraskuussa debyyttialbuminsa julkaiseva Everwave sekä tamperelainen, doom rockia esittävä Sapata.

Tapahtumien promoottori Iiro Laitinen kommentoi tammikuun rupeamia seuraavasti:
– Tämän vuoden festarit ylittivät kaikki omat odotukseni, joten vuoden 2019 tapahtumia lähdettiin suunnittelemaan kovalla innolla. On loistavaa, että Tanssisali Lutakko saatiin myös mukaan.
– Tulevat tammikuun juhlallisuudet tarjoavat hyvin samankaltaisen linjan esiintyjiä kuin tänä vuonna, mutta nämä ensimmäiset julkistukset eivät kerro koko totuutta. Kaiken kaikkiaan vuonna 2019 nähdään Metal Crane Festival ja JKL Metal Festival parhaimmillaan. Suosittelen lämpimästi hankkimaan lipun tuleviin tapahtumiin, sillä ohjelma ei tule taatusti pettämään odotuksia; väittäisin, että muun muassa MyGrainia ei ihan joka päivä näe keikkalavoilla.

Tapahtumien kahden päivän liput tulevat myyntiin maanantaina 1.10.2018 klo 9. Lisää artistijulkistuksia tulossa loppusyksyn aikana.

JKL METAL FESTIVAL
18.-19.1.2019 Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
Kahden päivän liput alk. 35 e (Lippu.fi & Jelmu.net)
K-18

METAL CRANE FESTIVAL
18.-19.1.2019 Nosturi, Helsinki
Kahden päivän liput alk. 35 e (Ticketmaster)
K-18

Esiintyjät: MyGrain, Medeia, Everwave, Sapata ja monia muuta! Lisäyksiä tulossa.

Tapahtumat järjestää Nem Agency Oy.

Lisätietoa:
www.nem.fi
www.jelmu.net
www.elmu.fi