Joe Lynn Turner tuomitsi Rainbow:n hiljattaisen paluun: Näin Ronnie Romero vastaa saamaansa kritiikkiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.9.2022

Kitaristilegenda Ritchie Blackmore herätti henkiin Rainbow:n muutama vuosi takaperin uudistuneen kokoonpanon turvin, jossa keulilla nähtiin Ronnie Romero. Jo siihen aikaan Rainbow:n riveissä vuosien 1980-1984 välisen ajan laulanut laulaja Joe Lynn Turner ilmoitti pettymyksensä bändin paluuseen liittyen ilman häntä ja nyt tuoreessa Rock Of Nations With Dave Kinchen And Shane McEachern -podcastin haastattelussa Turner kertoo käyneensä pitkään keskusteluja bändin paluusta, jossa olisi ollut mukana suurin osa yhtyeen entisistä elossaolevista jäsenistä.

Neuvottelut kuitekin kuivuivat kokoon ja Blackmore palasi keikkalavoille uusien muusikkojen kanssa. Turner kertoi haastattelussa bändin uudelleenpaluun tuntuneen kuin halvalta imitaatiolta ja hänen mielestään se turmeli Rainbow:n upeaa musiikillista perintöä.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Nyt Rainbown paluussa laulajana toiminut Ronnie Romero on julkaissut oman vastineensa Joe Lynn Turnerille ja kehoittaa tätä nätisti vain siirtämään katseensa tulevaisuuteen ja lopettaa toisten haukkuminen. Romeron mielestä paluukiertueesta saatu palaute oli positiivista ja kaikki olivat kiertueeseen tyytyväisiä. Voit lukea kirjoituksen tästä: