Joensuulaiselta melodista death metalia soittavalta Distress Of Ruinilta uusi kappale lyriikkavideon muodossa

Distress Of Ruin 2016Joensuulainen melodisen death metalin sanansaattaja Distress Of Ruin on julkaissut Youtuben kautta uuden kappaleen nimeltä ”To Become Feathered” lyriikkavideon muodossa. Kappale antaa esimakua millaista on soundillisesti päivittynyt Distress of Ruin. Luvassa on enemmän kaikkea: melodioita, raskaita riffejä sekä tummaa maalailua ihmismielen syövereistä. Voit kuunnella yhtyeen uuden kappaleen tästä:

Uuden kappaleen julkaisun yhteydessä yhtye on myös ilmoittanut siirtyneensä helsinkiläisen Sam Agency Oy:n rosteriin.

”Fiilis potkii kuin tuhat härkää, kun olemme päässeet aloittamaan yhteistyön Sam Acencyn kanssa. Odotamme tulevia keikkoja ja sitä kun pääsemme näyttämään uudistunutta musiikillista ilmettämme!” viittaa kitaristi Simo Niiranen yhtyeen keväämmällä julkaistavaan ”Insights”-EP:seen.

Distress of Ruin on vuonna 2010 perustettu mielen myrskyistä suuntansa saava melodeath-pumppu, joka on aikaisemmin julkaissut hyvän vastaanoton saaneen ”Predators Among Us” EP:n ja keikkaillut aktiivisesti ympäri Suomen. ”Insights”-EP on yhtyeen toinen omakustanteinen julkaisu, joka porautuu yhä syvemmälle ihmisenä olemisen kipuisiin kohtiin.

Yhteydenotot
marko.seppi(at)samagency.fi
distressofruin(at)gmail.com
+358 40 8325848

Viralliset sivut
www.distressofruin.com
www.facebook.com/distressofruin
www.samagency.fi

Kommentit