Joensuun doom-ylpeys Hooded Menace julkaisi uuden kappaleen

Hooded Menace, kuva: Pasi Nevalaita

Joensuun doom metal -ylpeys Hooded Menace tarjoaa toisen kappaleen tulevalta, viidenneltä albumiltaan, joka kantaa nimeä ”Ossuarium Silhouettes Unhallowed”. Albumi julkaistaan Season Of Mistin kautta tammikuun 26. päivä. Brittiläisessä Coltsbloodissa vaikuttavan Jemma McNultyn naislaululla varustettu ”In Eerie Deliverance”  on kuunneltavissa Metal Injectionin sivulla.

Aiemmin julkaistu ”Charnel Reflections” yhtyeen johtaja Lasse Pyykön kommenttien kera:

”Alun perin emme aikoineet paljastaa uuden albumin tekstien innoittajina käytettyjä kauhuelokuvia, koska halusimme välttää kuulijoiden ennakkoasenteita, ja koska yksikään teksti ei suoraan pohjaudu mihinkään leffaan, vaan on vain inspiroitunut niistä – siinä on iso ero. Mutta, koska Halloweenkin lähestyy, tehdäänpä poikkeus sääntöön ja paljastetaan elokuva, joka inspiroi Charnel Reflectionsin lyriikat. Kyseessä on Demons of the Mind vuodelta 1972.

Elokuva on vain aloituspiste, tavallaan inspiraatio, ja lyriikat ovat pitkälti tajunnanvirtaa, melko surrealistisia ja vertauskuvallisia. Pohjalta löytyvä teema on varmaankin hulluus.”

Adam Burken (Sólstafir, Portrait) tuottama kansitaide sekä albumin kappalelista:

1. Sempiternal Grotesqueries
2. In Eerie Deliverance
3. Cathedral of Labyrinthine Darkness
4. Cascade of Ashes
5. Charnel Reflections
6. Black Moss

Kommentit